fbpx

Avis: Celta vil hente Rafinha permanent til Galicien

Rune Stentoft Arlbjørn - 23.03.20

© Getty Images
// Rafinha

Rafinha blev i slutningen af sidste sommers transfervindue igen udlejet til Celta Vigo, da han ikke indgik i Ernesto Valerdes planer. Her har spansk/brasilianeren gjort det så godt, at Celta vil hente ham permanent til Galicien.

Den idé er Barca med på, da de er klar til at sælge Rafinha til sommer, men det bliver til den højest bydende køber, da de håber at tjene en god sum penge på ham. De vil mindst have 15 mio. euro for Rafinha skriver den catalanske avis Sport.

Rafinha selv er en af de helt store profiler på Celta-holdet, der ligger i bunden af tabellen. Han har nydt godt af Óscar García ankomst på trænerbænken, for det har givet Rafinha total frihed på banen.

Det bliver dog ikke nemt for Celta at sikre sig Rafinha, da flere klubber er ude efter ham. Her kan også nævnes Valencia og Real Betis, men Rafinha skulle være åben for at fortsætte i Celta.

Til sommer vil Rafinha have et år tilbage af kontrakten med Barca, så han skal sælges til sommer, hvis Barca vil have gode penge for ham. Rafinha har spillet 20 kampe for galicierne i denne sæson og scoret to mål i ligaen.

.:FORSIDE:.