fbpx

Avis: Camp Nou vil synge Messis navn i det 10. minut

Simon Arun Vrábel - 05.04.23

// Lionel Messi // El Clásico

Når stadionuret runder det 10. spilleminut vil man angiveligt i aften og fremover kunne hører publikum synge Messis navn, som et symbol på klubbens og tilhængerens store drøm om at få klublegenden hjem igen.

Onsdag den 5. april bliver angiveligt ikke kun husket som dagen hvor El Clásico-semifinalen i Copa del Rey blev afgjort på Spotify Camp Nou, men samtidig starten på en kort eller lang ny tradition blandt det catalanske hjemmepublikum.

Artiklen fortsætter under annoncen


For dem som har besøgt Spotify Camp Nou og overværet en officiel kamp så ved man, at når stadionuret runder 17 minutter og 14 sekunder, så begynder mange culés at klappe og råbe på et selvstændigt Catalonien. Årsagen er at landet var selvstændigt indtil år 1714.

Nu fortæller avisen Mundo Deportivo at Barca-supporterne har tænkt sig at indføre en ny tradition og det er at synge Messis navn når stadionuret runder det 10. minut. Netop denne fine gestus har Camp Nou allerede lavet for kort tid siden under Kings League-finalen, men denne gang vil blive den første under en officiel Barca-kamp.

Det er faldet mange culés for brystet, at Messi flere gang har måtte lægge øre til buhen fra de franske PSG-fans og for at vise sin støtte til den lille argentiner, som har givet Barca så meget, vil man nu indføre denne nye tradition. Dermed viser man ham, at han stadig er elsket i den catalanske hovedstad.

Det bliver spændende at se hvor mange af Barccas fans vil tage det nye tiltag til sig, men også hvor længe denne tradition kommer til at stå på. Det er nemlig uvist om tiltaget stopper hvis Messi vender hjem, eller om der er tale om en ny tradition for at hylde den bedste fodboldspiller – nogensinde, både i Barca og resten af verden.

El Clásico i aften spilles kl. 21.00 og den kan ses direkte på Ekstra Bladet+..:FORSIDE:.