fbpx

Avis: Camp Nou lukkes frem til november 2024

FCBARCELONA.DK - 30.03.23

// Camp Nou // Espai Barca

Man har snart længe vidst, at Barca i næste sæson skal spille sine hjemmekampe på det olympiske stadion i Barcelona, mens at Spotify Camp Nou ombygges. Nu tales der om, at hjemmebanen lukkes helt frem til november 2024.

Barca kommer sandsynligvis til at undvære sin legendartiske hjemmebane lidt længere tid end først antaget. Avisen Mundo Deportivo fortæller nemlig, at det først bliver til november 2024 at der igen kan spilles på banen, der lukkes ned når denne sæson slutter.

Artiklen fortsætter under annoncen


Camp Nou skal totalt ombygges og oprindelig var det planen at gøre mens der blev spillet på banen, men det blev senere lavet om. Planen blev at lukke stadion i sæsonen 2023/24, så de største og mest omfattende arbejder kunne gennemføres.

Nu ser det imidlertid ud til, at Estadi Olímpic Lluís Companys skal være hjemmebane i de første måneder af sæsonen 2024/25 også. Planen skulle nu være at spille igen på Spotify Camp Nou til november, hvis tidsplanen holdet.

Når Barca vender tilbage til sin normale hjemmebane, vil byggeriet dog være langt fra færdigt. Det forventes først at stå helt klart til sommeren 2026..:FORSIDE:.