fbpx
Annonce

Avis: Busquets har besluttet at forlade Barca til juni

FCBARCELONA.DK - 18.12.22

// Sergio Busquets

topbar2221

I forgårs meldte Sergio Busquets sit landsholdsstop for Spanien ud og meget tyder på, at han snart kommer med samme melding når det gælder Barca. Han har angiveligt besluttet sig for at forlade klubben efter denne sæson.

Spekulationerne om Busquets' fremtid har været mange denne sæson. Hans kontrakt udløber til sommer og dermed står han helt frit til at vælge sin egen fremtid. Hans træner Xavi Hernández vil gerne have den 34-årige midtbanespiller til at blive en sæson mere, men sådan kommer det næppe til at gå.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Mundo Deportivo har Sergio Busquets nemlig taget sin defenitive beslutning. Han forlader Barca efter denne sæson og tager et par sæsoner i USA hos Inter Miami. Kort inden VM gik i gang udtalte Busquets, at han endnu ikke havde taget nogen beslutning, men det skulle han altså have gjort nu.

Busquets skulle angiveligt have indset, at hans tid i Barcelona er slut efter en gloværdig karriere. Han har ikke helt kunne holde niveauet i denne sæson og det har fået nogle af tilhængerne til at reagere med piften, når Busquets har lavet store fejl.

Det ønsker Busquets ikke fortsætter og han ønsker angiveligt at stoppe i klubben, inden han ryger helt ud på bænken, som man så det med Gerard Piqué. Han vil gå i fodsporene på andre store klubprofiler som Andrés Iniesta og den nuværende træner Xavi, der begge afsluttede karrieren i mindre ligaer.

Spørgsmålet er så hvornår Busquets melder sin beslutning ud. Xavi får den nok tidligt at vide, så han kan begynde at finde en afløser, men den officielle udmelding kan måske vente et par måneder.



.:FORSIDE:.