fbpx

Avis: Busquets afventer afklaring af Messis fremtid

FCBARCELONA.DK - 15.04.23

// Sergio Busquets // Lionel Messi

Der er endnu ikke kommet en afklaring omkring Sergio Busquets' fremtid i Barca. Nu fortæller avisen Mundo Deportivo, at midtbanespilleren afventer og ser om Messi vender retur, så de to kan spille sammen igen.

Busquets har længe haft et tilbud liggende fra Barca om en forlængelse, men endnu er der intet svar fra den 34-årieg klublegende. Det hænger dermed fortsat i det uvisse om han forlader klubben efter denne sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen


Nu fortæller avisen Mundo Deportivo, at Busquets og Messi har planer om at aflutte karrieren sammen, enten i Barca eller i den amerikanske liga MLS, sandsynligvis Inter Miami.

Noget tyder på, at Messi kan være på vej tilbage til Barca og det ønsker Busquets sandsynligvis at afvente udfaldet af, inden han giver klubben sit svar. Hvis det lykkes at hente Messi hjem, tager Busquets sandsynligvis en eller to sæsoner mere i blaugrana-trøjen.

Det bliver ikke pengene der bliver afgørende for Messi og Busquets, hvis de begge vælger at spille for Barca. Messi kunne tjene meget mere ved at forlænge med PSG, ligesom Busquets kan få en lukrativ kontrakt i USA eller Saudi Arabien, men de to gode venner ser tilsyneladende en større værdi i at afslutte karrieren sammen i deres barndomsklub..:FORSIDE:.