fbpx
Annonce

Avis: Braithwaite rygtes tæt på salg til engelsk klub

FCBARCELONA.DK - 15.07.21

// Martin Braithwaite


Mens Martin Braithwaite nyder ferien ovenpå EM, florerer rygterne om danskerens fremtid i den catalanske presse. Her er der forlydender om fremskredne forhandlinger med flere klubber i Premier League.

Selvom Barca ser ud til at skille sig af med Griezmann og Coutinho, samt at Ansu Fati og Dembélé stadig er skaldesmeldt, arbejder klubben tilsyneladende videre på et salg af Martin Braithwaite. Målet er primært at få 15 millioner euro for ham samt at nedbringe lønomkostningerne.

Der har ellers været spekulationer om, at Barca ville vente med at beslutte noget om Braithwaite til senere i transfervinduet, men nu fortæller avisen Sport, at der er gang i dialogen med flere engelske klubber.

Det skulle være klubber som West Ham, Norwich og Brighton der står klar til at købe danskeren og angiveligt skulle Braithwaite have givet grønt lys for et skifte, hvis vilkårene er gode nok.

Braithwaite gjorde en god figur ved EM og det har skabt øger interesse. Det er den interesse som Barca vil udnytte til en god handel.

.:FORSIDE:.