fbpx
Annonce

Avis: Braithwaite opfordret til at finde sig en ny klub

FCBARCELONA.DK - 29.03.22

// Martin Braithwaite

Barcas sportslige ledelse er godt i gang med planlægningen af næste sæson og det omfatter også at pege på de spillere, der ikke indgår i planerne. Blandt dem er Martin Braithwaite, der har fået den nedtrykkende besked.

Du kan godt begynde at lede efter en ny klub. Sådan nogenlunde skulle beskeden til Martin Braithwaite have lydt denne vinter fra et medlem af Barcas sportslige ledelse. Det fortæller avisen Sport.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Baggrunden er at den danske angriber står på den liste over spillere, som Xavi ikke mener skal være en del af truppen fra næste sæson. Braithwaite har ellers kontrakt til 2024, men den ser ikke ud til at blive ført til ende.

Meldingen fra Xavi kommer næppe som nogen stor overraskelse for Braithwaite, for det er ikke mange minutter han har spillet, siden han i januar vendte tilbage efter sin lange skadespause. Det er tydeligt for alle, at danskeren står bagerst i køen af holdets angribere.

Konkurrencen i front er blevet øget markant efter at Barca i januar hentede Ferran Torres, Adama og Aubameyang, der alle har fået en god start i klubben. Derudover har Xavi også Dembélé, Luuk de Jong, Memphis og Ansu Fati.

Derfor er det meget sandsynligt at Braithwaite allerede er godt i gang med at afsøge sine muligheder. Vil han med Danmark med til VM til november kræver det spilletid og det får han ikke i Barcelona. Derfor er det også i hans interesse, at søge væk til sommer.

.:FORSIDE:.