fbpx

Medie beklager fejlcitat af Deco om Barcas filosofi

FCBARCELONA.DK - 12.02.24

 


Det vakte opsigt da Deco i går blev citeret for, at kræve store forandringer og ændre Barcas velkendte filosofi. Det medie der bragte interviewet har nu været ude og beklage deres upræcise gengivelse af Decos udtalelser.

'Det er tydeligt, at vi har brug for en dybdegående forandring. Den nuværende filosofi er udtømt og virker ikke mere. Klubbens ledelse er fundamental i den nødvendige forandring og præsidenten er enig med min mening' blev Deco citeret for at sige.

Artiklen fortsætter under annoncen


På sit pressemøde i går var Xavi helt uforberedt, da han blev om en kommentar til Decos udtalelse. 'Det er ikke noget han har sagt til mig. Derimod er han er enig med mig' kom det noget tøvende fra Barca-træneren.

Det var det portugisiske medie Nascer do Sol der bragte interviewet og de har nu måtte erkende, at deres gengivelse af Decos ord ikke var helt korrekt. 'Sætningen som Deco udtaler i interviewet kræver en præcisering. Det er hverken hans ønske at skifte filosofi eller gennemføre en paradigmeskifte, men det var Xavi der viste retningen med sit stop' kommer det fra mediet.

Den ordrette formulering af Decos udtalelser er "Vi har brug for en radikal ændring efter i dag, så radikal, at Xavi har sagt til klubben, at der er brug for en ny retning'.

Dermed falder der lidt ro over sagen, da Deco dermed ikke stiller spørgsmålstegn ved klubbens grundlæggende filosofi om at spille flot, være i boldbesiddelse og dominere kampene, samt ikke mindst, gå efter alle mulige trofæer hver eneste sæson.



// Deco
.:FORSIDE:.