fbpx

Avis: Bayern kræver mindst 30 mio. euro for Pavard

Peter Vyff - 03.06.23

// Pavard

Xavi har eftersigende bedt ledelsen om at finde en højre back, der kan træde direkte ind i startopstillingen. Catalanerne har derfor øje på Benjamin Pavard, som Bayern München dog angiveligt kræver mindst 30 mio. euro for.

Selvom Barcas forsvar har været historisk stærkt spillende i år, så kommer der tilsyneladende en række ændringer til næste sæson. Det skyldes primært Jules Koundé, som eftersigende skulle være så utilfreds med at spille højre back, at han har luftet sin frustration overfor Xavi.

Landsholdsspilleren ønsker  istedet at spille inde centralt hvilket betyder, at der bliver rift om pladserne, da Andreas Christensen og Ronald Araújo har leveret en flot sæson. Barca forventes tilmed også at forstærke sig med Iñigo Martínez, der ankommer transferfrit fra Athletic Club Bilbao.

Selvom Xavi kommer til at stå med et luksusproblem inde i midterforsvaret, så skulle han eftersigende have accepteret franskmandens ønske. Ledelsen er derfor i gang med at søge transfermarkedet tyndt efter en højre back, der har kvaliteten til at træde direkte ind i startopstillingen på Camp Nou.

Artiklen fortsætter under annoncen


Catalanerne er blevet sat i forbindelse med en række forsvarsspillere, deriblandt Benjamin Pavard fra Bayern München. Tyskerne forlanger dog ifølge avisen Abendzeitung et sted imellem 30 og 40 mio. euro for franskmanden, hvilket har sat ledelsen i tænkeboks.

Barca har fortsat økonomiske problemer, og ledelsen afventer i disse dage godkendelse på deres økonomiske plan for næste sæson. Catalanerne kan ikke starte forhandlinger før planen er på plads, og det er derfor heller ikke til at vide, om der kan findes plads til Pavards transfer i budgettet.

Skiftet ser derudover også en anelse besværet ud, da franskmanden ifølge avisen L'Equipe også har tiltrukket sig interesse fra Real Madrid, Liverpool, Manchester United og Inter Milan. Og de to sidstnævnte menes faktisk at have størst chance for at hente Pavard, der ligesom Koundé har et stort ønske om at spille mere centralt.

Det ønske har Inter og United angiveligt tænkt sig at opfylde, og derfor ser en transfer til Camp Nou efterhånden svær ud. Catalanerne menes i stedet fortsat at jagte João Cancelo og Juan Foyth, ligesom der også spekuleres i at give en chance til reserveholdets Julián Araujo, der ankom for 4 mio. euro i starten af året.

.:FORSIDE:.