fbpx
Annonce

Avis: Bartomeu ønsker at slutte fred med Laporta

Peter Vyff - 05.10.23

// Joan Laporta // Josep Maria Bartomeu

Josep Maria Bartomeu, én af de mest kontroversielle skikkelser i Barcas historie, trækker igen overskrifter. Det skyldes angiveligt, at den skandaleramte ekspræsident skulle have fremsat et ønske om at slutte fred med Joan Laporta.

Under Bartomeus ledelse gennemgik Barca en af de mest turbulente perioder i klubbens historie, der stadig den dag i dag forårsager store problemer for ledelsen. Catalanerens dårlige beslutninger har skabt et økonomisk kaos hos Barca, ligesom han også er kendt for at have skabt en række interne konflikter.

Artiklen fortsætter under annoncen


Bartomeus navn er også blevet nævnt i den igangværende Negreira-undersøgelse, hvilket blot er en sort plet mere tilføjet til et allerede ramponeret eftermæle. Ekspræsidenten ønsker dog ifølge avisen Sport at forbedre hans renomé, og det starter eftersigende med at sluttede fred med Joan Laporta.

Catalaneren skulle derfor have foreslået et trepartsmøde med ham, Laporta og den tidligere præsident, Sandro Rosell. Det skulle angiveligt være et forsøg på at lette spændingerne, og åbne en dialog om klubbens fremtid, samt at få lagt låg på fortidens hændelser, der har præget de eneste års uro.

Det vides endnu ikke, hvordan Laporta forholder sig til ønsket fra Bartomeu, men noget tyder på at han ikke er interesseret i dialogen. Præsidenten har nemlig ofte kastet Bartomeu under bussen, og beskyldt ham for at bære ansvaret for den nuværende økonomiske krise.

Det har skabt en naturlig kløft imellem de to præsidenter, som Bartomeu nu ønsker at tilsidesætte for at få genskabt en smule ro efter Negreira-skandalen. Der er dog ingen tvivl om, at den tidligere præsident også ønsker at rense sit navn efter de mange beskyldninger i løbet af de sidste par år. 

.:FORSIDE:.