fbpx
Annonce

Avis: Bartomeu isoleres efter smittet familiemedlem

Anders Lang Jensen - 20.10.20

© Getty Images

Barca-præsident Josep Maria Bartomeu kan ikke være til stede til tirsdagens Champions League-opgør mod Ferencvaros. Et familiemedlem til Bartomeu, som han har været i kontakt med, har testet positiv for Covid-19.

Når sæsonens første kamp i Champions League løber af stablen på Camp Nou i aften, bliver det i forvejen uden tilskuere, men heller ikke Barca-præsident Josep Maria Bartomeu vil være til stede. Et familiemedlem til Bartomeu er testet testet positiv for Covid-19, og præsidentens isoleres nu. Det melder avisen Sport.

Josep Maria Bartomeu har ifølge avisen været i kontakt med den smittede, og derfor tages der naturligvis ingen chancer. Præsidenten har indtil videre testet negativ på en corona-test, men man venter nu nogle døgn på test nummer to for at bekræfte hans status.

Derfor må Barca i en ukendt periode undvære sin præsident. Tester Bartomeu negativt for anden gang i de kommende dage, vil der dog ikke være tale om nogen længere pause – så vender præsidenten tilbage til jobbet, der lige nu har mere end rigeligt at se til.

Spil på kampen hos bet365
- Barca vinder med 5-0: 10,00
- Barca scorer på straffespark: 2,62
- Ansu Fati scorer kampens første mål: 5,00
Spil ansvarligt +18

.:FORSIDE:.