fbpx

Avis: Barca vil præsentere et bud på Koulibaly

Markus Johannessen - 15.05.22

// Kalidou Koulibaly

Napolis centrale forsvarsspiller, Kalidou Koulibaly, har tidligere været nævnt i sammenhæng med Xavis lange liste over potentielle forstærkninger til næste sæson. Nu er Barca angiveligt klar til at lægge et bud.

Allerede da catalanerne mødte Napoli i Europa League, gik bølgerne højt omkring Xavis interesse i den senegalesiske centerback. Ifølge den catalanske avis Sport har Barcas ledelse nu udarbejdet et forslag til Napoli for at inkorporere Kalidou Koulibaly i bagkæden. 

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Napoli vil angiveligt ikke slippe forsvarsspilleren for mindre end 25 millioner euro, men hvad Barca har tænkt sig at tilbyde er endnu uvist. Dog er catalanernes førsteprioritet eftersigende Bayern Münchens Robert Lewandowski, så det er med sikkerhed begrænset, hvor meget kapital klubbens ledelse vil ofre på Kalidou Koulibaly.

Kalidou Koulibalys nuværende kontrakt udløber i 2023, men den italienske Seria A-klub har angiveligt til hensigt at sælge ham i sommerens tranfervindue for at undgå at skulle forære ham væk på en fri transfer.

Ifølge det britiske medie Sky Sports, kommer Koulibaly ikke til at forlænge med Napoli desuagtet om han bliver solgt eller ej, så det er ikke utænkeligt, at den italienske klub er til at forhandle med, selvom de har sat et minimumskrav til prisen på den centrale forsvarsspiller.

.:FORSIDE:.