fbpx
Annonce

Avis: Barca er med i kampen om Jules Koundé

Peter Vyff - 12.05.22

// Koundé

Barca forbereder sig på et hektisk transfervindue, hvor store dele af holdet skal udskiftes. Ledelsen har længe haft fokus på defensiven, som skal forstærkes markant, og derfor har man nu angiveligt meldt sig ind i kampen om Jules Koundé.

Catalanerne har haft en dårlig sæson, og på trods af enkeltstående højdepunkter siden årsskiftet, så står det klart for alle, at der skal ske ændringer på Camp Nou. Der skal ske en større udskiftning på holdet for at Xavis mandskab igen kan blive konkurrencedygtige, og kæmpe med om samtlige titler efter sommerferien.

Udskiftningen starter i forsvaret, hvor det forventes at Samuel Umtiti og Clément Lenglet må forlade Camp Nou. Catalanske Óscar Mingueza forlader højst sandsynligt også Barca, og det betyder, at Xavi kun vil have Ronald Araújo, Eric Garcia og Gerard Piqué til rådighed i midterforsvaret.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Den 35-årige Piqué har sat ude med en skade på det seneste, og det har vakt stor bekymring hos trænerstaben, hvor man tvivler på hans mængde af spilletid i næste sæson. Det efterlader ikke Xavi med mange valgmuligheder, og ledelsen har derfor haft fokus på at finde potentielle forstærkninger henimod det kommende transfervindue.

Danske Andreas Christensen meldes allerede sikkert på vej til Camp Nou, og ifølge AS har Barcas ledelse også meldt sig ind i kampen om Jules Koundé fra Sevilla. Cheftræneren Xavi skulle angiveligt længe have fulgt franskmanden, som har sin styrke i nærkampene, og som besidder et højt tempo, både med -og uden bolden.

Det bliver dog ikke nemt at hente Koundé, som længe har været et eftertragtet navn rundt omkring i Europa. Ifølge AS har Barca dog en stor fordel, idet franskmanden ønsker at være en del af Xavis projekt på Camp Nou. Den største hindring for skiftet lader til at blive Koundés høje værdiansættelse på hele 60 millioner euro.

Barcas ledelse meldes dog som værende åbne overfor at finde en økonomisk løsning. Det kunne med al sandsynlighed blive en handel, hvor flere førsteholdsspillere bliver inkluderet i en byttehandel, og ifølge AS står Sergiño Dest øverst på Sevillas ønskeseddel.

.:FORSIDE:.