fbpx
Annonce

Avis: Barca vil lytte til tilbud på Lenglet

Anders Lang Jensen - 20.07.21


Ledelsen i Barca arbejder på højtryk for at afskippe flere spillere denne sommer, og ét af de overraskende navne til måske at være fortid på Camp Nou er franske Clément Lenglet. Klubben vil ikke afvise at sælge forsvarsprofilen.

Store offensive profiler har været mest fremme i medierne omkring exit-rygter, og spillere som Griezmann og Coutinho er da også topprioriteterne til at forlade klubben. Men andre navne tiltrækker sig interesse fra andre klubber, og det kan tvinge ledelsen til at sælge spillere denne sommer.

Ifølge avisen Sport kan Clément Lenglet noget overraskende være én af disse. Franskmanden selv har ikke i sinde at forlade det catalanske, men ifølge avisen har klubben planlagt et møde med spillerens bagland i de kommende dage for at snakke om en eventuel fremtid et andet sted.

Der er interesse fra øvrige klubber blandt andre de to London-klubber Arsenal og Tottenham. Her forventes det, at hvis disse klubber byder på den franske midtstopper, kan Barca føle sig tvunget til at acceptere og sende Clément Lenglet videre.

.:FORSIDE:.