fbpx
Annonce

Avis: Barca vil leje Carrasco med en købsoption

Simon Arun Vrábel - 28.03.23

// Yannick Carrasco

Den sportslige ledelse er angiveligt forsat interesseret i at hente Yannick Carrasco og de seneste meldinger går nu på, at man vil lave en handel med Atlético Madrid, som er identisk med den de to klubber lavede med Griezmann.

Rygterne om Yannick Carrascos ankomst til Camp Nou forsætter, for med catalanernes salg af Memphis Depay fik man samtidig en forkøbsret på den belgiske angriber, som man angiveligt tænkt sig at udnytte til sommer. Efter signende skulle planen være at indgå en aftale med Atlético Madrid, som er magen til den, som de to klubber i sin tid lavede om Antoine Griezmann.

29-årige Yannick Carrasco er angiveligt ét af de varmeste bud på den ekstra angriber, som Xavi ønsker i truppen fra næste sæson. Belgieren indgik i den handel, som Atlético Madrid lavede omkring Memphis Depay, hvor hollænderen skiftede Camp Nou ud med Wanda Metropolitano. Prisen for Depay var kun tre millioner euro plus en enkelt million i variabler, men til gengæld fik catalanerne forkøbsret på Carrasco og den har man tænkt sig at udnytte.

Artiklen fortsætter under annoncen


Helt konkret fortæller avisen Mundo Deportivo, at den sportslige ledelse har tænkt sig at lave samme aftale, som de to klubber i sin tid lavede med Griezmann. Carrasco har kontraktudløb med hovedstadsklubben sommeren 2024 og for at udskyde en transfersum nu, vil man i stedet leje belgieren for hele næste sæson med en købsoption på de 15 millioner, som forkøbsretten angiveligt lyder på. Her var aftalen i sin tid et lejeophold på to sæsoner for Griezmann med en obligatorisk købsoption på 40 millioner euro.

Som de fleste Barca-fans sikkert husker, så levede Griezmann ikke op til Atlético Madrids forventninger og derfor pressede man prisen på franskmanden helt ned til 20 millioner euro plus tre millioner i variabler. Netop den taktik har Barca nu tænkt sig at bruge med Carrasco. Her er håbet, at hvis belgieren ikke lever op til Xavis forventninger så kan man presse prisen på de 15 millioner ned og det vil samtidig være en sum som først skal betales til sommeren 2024.

Yannick Carrasco ankom til Atlético Madrid tilbage i 2015, men til trods for otte år i den spanske storklub er det kun blevet til et enkelt spansk mesterskab og et Europa League trofæ. Netop de manglende trofæer skulle være én af årsagerne til, at belgieren ønsker at skifte til Barca.

.:FORSIDE:.