fbpx
Annonce

Avis: Barca vil hente Dani Olmo til vinter

Anders Lang Jensen - 03.09.21


Sent tirsdag aften på transfervinduets lukkedag kunne man blandt catalanske medier læse om Barcas store interesse i RB Leipzigs Dani Olmo, hvor store bud var på bordet. Den skulle være god nok, og Barca fortsætter jagten.

Den unge spanske offensivspiller er et varmt navn på Camp Nou, hvor den sportslige ledelse ser Olmo som et perfekt kort at hente til klubben for at forynge truppen. 23-årige Olmo endte ikke med at skifte til Barca i sommervinduet, men er angiveligt meget klar på at tage til Barca.

Ifølge avisen Mundo Deportivo var Barca og Dani Olmos lejr fuldstændig enige om vilkårene i en 5-årig kontrakt, hvis offensivprofilen skulle skifte til det catalanske. Tyske Leipzig krævede dog hele 75 millioner euro for catalaneren grundet manglende tid i vinduets absolut sidste timer.

Ifølge avisen fremlagde Barca et økonomisk tilbud, der samlet set lød på 57 millioner euro, men parterne kunne ikke nå hinanden. Derfor arbejder man i Barca frem mod vinterens transfervindue eller indtil næste sommer, hvor Olmo fortsat vil være et stort transfermål.

Dani Olmo er et resultat af Barcas arbejde i akademiet La Masia, hvor han kom til som 9-årig og var i hele syv år, inden han overraskede valgte at skifte til Dinamo Zagreb.

Barca vil genoptage snakkene med tyskerne frem mod 2022, og ledelsen håber på at kunne lukke en aftale med den spanske landsholdsspiller.

.:FORSIDE:.