fbpx

Barca meldes på jagt efter 16-årigt stortalent

Markus Johannessen - 16.11.23

// Álvaro Montoro

Barca har i længere tid fulgt det argentinske talent, Álvaro Montoro, som spiller for Vélez Sarsfield. Den 16-årige midtbanespiller har endnu ikke underskrevet en professionel kontrakt hvilket betyder, at Barca kan hente ham kvit og frit.

Ikke kun i Catalonien, men i en stor del af fodboldeuropa, er der opmærksomhed på det unge stjerneskud fra den argentinske provins, Tucumán. Álvaro Montoro har i sin unge alder vist sig at være en midtbanespiller, der besidder en meget raffineret teknik og en utrolig boldkontrol. Senest er han blevet sammenlignet med Barca-legenden Andrés Iniesta.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den 16-årige midtbanespillers repræsentanter er dialog med både Barca, Sevilla, Villarreal og Roma, og ifølge den catalanske avis Sport ser det ud til, at catalanerne er bedst positioneret til at erhverve hans underskrift. Dette bekræftes også af det italienske medie, La Gazzetta dello Sport, som kan berette, at Roma allerede har forsøgt at få hans signatur på en kontrakt, dog uden held, da han er tiltrukket af en anden klub. 

Álvaro Montoros nuværende klub, Vélez, har angiveligt også tilbudt ham en professionel kontrakt, men i de catalanske medier hersker der ikke den store tvivl om, at midtbanetalentet har kurs mod Catalonien inden længe. 

Barcas scouts havde efter sigende fulgt den unge argentiner i længere tid før de tog kontakt til hans bagland, hvilket kun har overbevist dem om, at hans høje niveau er konsekvent. En fremtidig stjernespiller kunne meget vel ankomme gratis til Barca inden længe.

 

.:FORSIDE:.