fbpx

Avis: Barca vil have kampen mod Sevilla flyttet

FCBARCELONA.DK - 08.09.23

// La Liga // Sevilla

I forgårs besluttede La Liga, at Barcas hjemmekamp mod Sevilla i ligaens 8. runde, skal spilles fredag den 29. september, men det er klubben ikke tilfreds med. De har angiveligt bedt om, at få kampen flyttet.

Det hører til sjældenhededer at Barca ikke spiller sine ligakampe i weekenden, men sådan ønsker La Liga at det bliver i 8. spillerunde. De har nemlig fastlagt kampen mellem Barca og Sevilla til fredag, den 29. september, kl. 21.00.

Der spilles både fredag og mandag i ligaen, men det er hovedsageligt de mindre kampe der lægges her, da Barcas og Real Madrids kampe sælges til hele verden og har størst seertal lørdag og søndag.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er dog ikke årsagen til, at Barca er utilfreds med, at de skal spille fredag aften på Estadi Olímpic Lluis Companys, der som bekendt er holdets midlertidige hjemmebane, mens Spotify Camp Nou bygges om.

Årsagen er, at der fredag aften afholdes en stor koncert i Palau Sant Jordi, der ligger lige ved siden af Estadi Olímpic Lluis Companys. Barca frygter et rent kaos, når både forboldfans og tusindvis af koncertgæster skal samme sted hen. Det kan få mange til at blive hjemme i stedet for at støtte holdet i den svære kamp mod Sevilla.

Barca ønsker i stedet at spille lørdag den 30. september kl. 14.00, for også lørdag aften er der en stor koncert i Palau Sant Jordi og der vil en eftermiddagskamp være bedst. Det fortæller avisen Sport. Klubben ønsker ikke at spille søndag, den 1. oktober, for onsdag den 4. oktober skal holdet i aktion i Champions League ude mod Porto.

Barca har indgivet sit ønske til La Liga og fremført sine argumenter. Så er der bare at vente og se, om turneringskomitéen er lydhør..:FORSIDE:.