fbpx

Avis: Barca vil gå målrettet efter Vitor Roque

FCBARCELONA.DK - 12.06.23

// Vitor Roque

Rygterne om det brasilianske angrebstalent Vitor Roque har været mange de seneste måneder og nu fortæller avisen Sport, at Barca vil gå målrettet efter at hente angriberen allerede denne sommer.

Den 18-årige Roque bliver kaldt Brasiliens svar på Luis Suárez, på grund af hans kontante og fysiske spillestil, og ikke mindst fordi han sender det ene mål i kassen efter det andet.

Vitor Roque bliver dog ikke nem at vriste fra Paranaense, men ifølge avisen Sport, vil Barca gøre en målrettet indsats, når det er lykkes at komme af med et par spillere, så der bliver luft i økonomien, som La Liga kræver det.

Artiklen fortsætter under annoncen


Xavi og den sportslige ledelse er angiveligt overbevist om, at Roque kan hjælpe Barca med det samme og at han kan udvikle sig til en endnu bedre spiller de kommende år, som kan over fra den aldrende Robert Lewandowski.

Det er ellers ikke mange dage siden at der var forlydender om, at Barca havde udskudt planerne om Roque, alene af den årsag, at Paranaense ville kræve mere end Barca har råd til at betale.

Det er Barcas sandsynligvis kommende sportsdirektør, Deco, der skal bane vejen for et køb af Vitor Roque..:FORSIDE:.