fbpx

Avis: Barca udnytter ikke købsoptionen på Carrasco

Simon Arun Vrábel - 30.06.23

// Yannick Carrasco

Med udgangen af juni måned udløber den købsoption på Yannick Carrasco fra Atlético Madrid, som Barca fik i forbindelse med salget af Memphis Depay. Catalanerne skulle dog have droppet tanken om at hente belgieren.

Da Memphis Depay i januar måned skiftede til Atlético Madrid, fik Barca også en forkøbsret på Yannick Carrasco, men klubbens økonomiske situation gør, at man hellere vil bruge pengene andetsteds, og derfor ikke udnytter købsoptionen.

Artiklen fortsætter under annoncen


I januar måned solgte Barca Memphis Depay til Atlético Madrid for blot tre millioner euro. Hollænderen ankom til Camp Nou på en fri transfer, men alligevel stod beløbet langt fra på mål med angriberens markedsværdi. Som kompensation for dette gav hovedstadsklubben Barca en forkøbsret på Yannick Carrasco på 19 millioner euro.

Xavi har nemlig været på udkig efter en fløjangriber, da hverken Ferran Torres eller Ansu Fati har levet op til forventningerne, og her kunne den erfarne belgier være et godt alternativ. Økonomien i Barca er dog i øjeblikket slet ikke til at betale 19 millioner euro for den 29-årige angriber, men købsoptionen til netop denne pris udløber med udgangen af juni måned.

Carrasco har ifølge Transfermarkt en estimeret værdi 25 millioner euro, men det har tidligere været fremme i medierne, at Barca ikke ønsker at betale mere end 9-10 millioner for angriberen. Det kan muligvis være derfor, at den sportslige ledelse ikke anser det som presserende at udnytte forkøbsretten. I stedet virker det til, at fokus primært er på at finde en kompetent erstatning til Sergio Busquets, og det lader ikke umiddelbart til at blive en billig eller nem handel.

.:FORSIDE:.