fbpx
Annonce

Avis: Barca skal spille i hvidt til næste sæson

FCBARCELONA.DK - 16.09.22

// Trøjer

Den catalanske avis Sport kom i denne uge med en opsigtsvækkende afsløring, da de kunne meddele, at Barca i den kommende sæson skal spille i en helt hvid udebanetrøje. Nyheden har skabt blandede reaktioner.

På Camp Nou overraskede man allerede i den nuværende sæson, hvor man som bekendt benytter sig af en 3. trøje i den såkaldte "off-white" farve, som er en hvid farve med en grålig nuance i sig. Dog pryder det catalanske Sant Jordi kors fronten med sine blå og røde farver.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ifølge avisen Sport går man dog til næste sæson skridtet videre og planlægger en helt hvid udebanetrøje. Beslutningen skulle allerede været blevet taget og godkendt af Joan Laporta og resten af ledelsen for et par måneder siden.

Det er for mange Barca-fans en meget tvivlsom beslutning at lade Barca spille i en hvid trøje. Netop den hvide farve forbindes nemlig hovedsagligt med ærkerivalerne fra Real Madrid og derfor er nyheden ikke faldet i god jord hos mange fans. Andre mener dog tværtimod, at der er tale om et modigt valg, som beviser, at man ikke helt ligeglade med rivalerne fra hovedstaden.

Billedet af trøjen herunder er kun et uofficiel skitse.

udetroje23241

.:FORSIDE:.