fbpx

Avis: Barca satser på Pedri-retur om seks uger

Peter Vyff - 12.09.23

// Pedri

Xavi må i øjeblikket undvære Pedri, der ikke er i stand til at spille på grund af en lårskade. Catalanerne håber dog at have midtbanespilleren klar om seks ugers tid, hvor Barca møder Athletic Club Bilbao på hjemmebane.

Selvom sæsonen kun lige er startet, har Barca måtte se flere af førsteholdsspillerne blive skadet. Xavi måtte først se Ronald Araújo pådrage sig en muskelskade, og efterfølgende blev Pedri også ramt af en skade i låret, der betyder at han er ude i længere tid.

Og som situationen ser ud nu, må Barca undvære landsholdsspilleren i en del uger endnu, selvom hans restitution går som planlagt. Catalanerne har dog ikke tænkt sig at forhaste Pedris retur, især med tanke på hans tidligere skadeshistorik og chance for tilbagefald.

Artiklen fortsætter under annoncen


Xavi og resten af trænerstaben satser derfor ifølge avisen AS først på at have spanieren klar i slutningen af oktober, hvor Barca tager imod Athletic Club Bilbao på Olímpic Lluis Companys. Cheftræneren er dog godt dækket ind på midtbanen, hvor Frenkie de Jong, Ilkay Gündogan og Oriol Romeu ser ud til at være de faste startere.

Men skulle der forekomme skader, ser holdet en smule tyndt besat ud, da Gavi er den eneste kvalitetsspiller, der kan træde til. Den unge Férmin López står næst i rækken, og derfor spekuleres der også i at benytte Andreas Christensen på den defensive midtbane for at øge truppens fleksibilitet.

Og eftersom Pedri sandsynligvis først er tilbage den 22. oktober efter den næste landskampspause, og Xavi dermed må undvære ham i syv kampe mere, kan der nå at ske meget på skadesfronten. Cheftræneren arbejder dog angiveligt også på at kunne benytte João Félix på den offensive midtbane, hvilket kan aflaste de andre midtbanespillere en smule. 
.:FORSIDE:.