fbpx

Avis: Barca sætter pris på Braithwaite - 18 mio. euro!

FCBARCELONA.DK - 27.03.20

© Getty Images
// Martin Braithwaite

Det er kun lidt over en måned siden, at Barca hentede Martin Braithwaite som erstatning for den langstidsskadede Dembélé, men noget tyder på, at danskerens ophold bliver kort. Nu tales der om interesse fra England og Barca har sat en pris.

Braithwaite har endnu ikke for alvor kunne overbevise i Barca, for Corona-pausen har sat en stopper for al fodbold, efter at danskeren ellers var kommet udmærket fra start med tre optrædender i blau-grana trøjen.

Braithwaite blev hentet som en nødløsning og noget tyder på, at Barca betragter danskeren som en vikar, som man ikke behøver fra næste sæson. Derfor er man klar til at sælge snart igen, selvom der er tegnet kontrakt til 2024.

I dag melder avisen Sport om interesse fra Premier League, hvor især Everton og West Ham skulle være på banen. Også Torino og Sassuolo i Italien nævnes som mulige destinationer.

Interessen skulle angiveligt have fået Barca til at sætte prisskilt på den danske angriber. Man ønsker ikke at sælge til under 18 mio. euro. Barca betalte 20 mio. euro for at købe Braithwaite fri fra Leganés.

Braithwaite var en eftertragtet spiller i vinterens transfervindue, hvor Leganés angiveligt modtog flere tilbud på ham, men de blev afvist fordi klubben også måtte aflevere en anden nøglespiller, En Nesyri, til Sevilla, der købte ham fri. Det blev Braithwaites held, for kort efter kom Barca på banen.

Opholdet i den catalanske klub kan altså vise sig at blive kortere end Braithwaite ønsker, men meget kan ændre sig i sæsonens sidste kampe, hvor en god indsats måske kan få klubben på andre tanker.

.:FORSIDE:.