fbpx
Annonce

Medier: Barca opgiver at sende Griezmann til Atlético

FCBARCELONA.DK - 20.07.21

// Antoine Griezmann


Forhandlingerne mellem Barca og Atlético Madrid om Griezmann er gået helt i stå og catalanerne har angiveligt mistet troen på, at man kan blive enige. Nu retter man i stedet blikket mod Premier League.

Barca og Atlético kan ikke blive enige om vilkårene for, at Griezmann returnerer til Madrid. Barca vil ellers gerne af med angriberen og Atlético vil gerne have ham, men der stopper enigheden til gengæld også. Det fortæller en række sportsmedier, blandt dem avisen Mundo Deportivo.

Barca ønsker enten at Atlético sender Saúl til Barca sammen med en stor pose penge, eller at man i stedet får Joao Felix i bytte. Der er Atlético ikke indstillet på. De mener tilsyneladende det må være nok, at de letter Barca for Griezmanns høje løn.

Fronterne skulle være trukket så skarpt op, at Barca ikke længere ser nogen idé i at holde gang i forhandlingerne, som man anser for afsluttet. I stedet begynder man at finde andre mulige klubber til Griezmann.

Her ligner Premier League et godt bud, for her nævnes store klubber som Chelsea, Liverpool og Manchester United at være interesseret. Spørgsmålet er så hvad Griezmann siger til den løsning, for han foretrækker angiveligt Atlético Madrid.

Hvad der for få dage siden lignede et oplagt og hurtigt bytte mellem Griezmann og Saúl, er nu blevet til en helt åben affære.

.:FORSIDE:.