fbpx
Annonce

Avis: Barca og Liverpool tæt på Wijnaldum-transfer

Anders Lang Jensen - 02.09.20

// Wijnaldum


Siden Barcas sæson sluttede efter Bayern-ydmygelsen, har der i mediebilledet næsten udelukkende været diskuteret om spillere på vej ud af klubben, men nu tales der om en mulig forstærkning i Liverpools Wijnaldum.

Rygterne kører med lynets hast omkring specielt Lionel Messi, men også om flere andre profiler i Barca-truppen. Dog arbejdes der også på klubbens indre linjer på mulige tilgange denne sommer. Og forhandlinger omkring Wijnaldum med de engelske mestre Liverpool står angiveligt på lige nu.

Ifølge avisen Sport er Barca tæt på endegyldigt at sikre sig englændernes hollandske midtbanespiller Georginio Wijnaldum. Barca og Liverpools forhandlinger skulle ifølge Sport på nuværende tidspunkt være på et detaljeret og fremskredent stadie.

Siden Ronald Koemans ankomst som ny cheftræner har flere medier beskrevet, at den hollandske træner var opsat på at sikre sig den 29-årige Wijnaldum denne sommer. Ifølge avisens oplysninger skulle Barca og Wijnaldum være enige om en 3-årig aftale og angiveligt en transferpris med Liverpool på i omegnen af 20 millioner euro.

.:FORSIDE:.