fbpx

Avis: Barca og Liverpool overvejer byttehandel

Markus Johannessen - 26.09.22

// Firmino // Memphis Depay

Memphis Depay er stadig at finde på Xavis mandskab, selvom angriberen var milimeter fra et Juventus-skifte i sidste transfervindue. Nu kan hollænderen angiveligt være på vej til Liverpool i en byttehandel til januar.

Memphis Depays kontrakt udløber til sommer og med den interne konkurrence i catalanernes offensiv, er der ikke meget der tyder på, at den bliver forlænget. Den 28-årige angriber har tidligere været rygtet til både Tottenham, West Ham og Juventus, men nu indikeres det, at han kan ende i Liverpool inden længe.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ifølge den catalanske avis Sport, har Barca og Liverpool overvejelser om en byttehandel i næste transfervindue. Liverpool oplever i øjeblikket sportslige udfordringer og vil angiveligt forsøge at bringe ny energi til truppen. 

Liverpool-angriberen, Roberto Firmino, har ligeledes en kontrakt, der udløber til sommer. Den 30-årige brasilianer har på det seneste mistet fremtræden på Anfield og leder efter sigende efter et nyt kapitel i karrieren. 

Med begge angribere under samme kontraktforhold, har catalanerne og Premier League-klubben angiveligt drøftet en løsning i at bytte de to spillere i vinterens transfervindue, fremfor at lade dem fuldende deres respektive kontrakter og forlade deres klubber på fri transfer efterfølgende.

Roberto Firmino er en alsidig offensiv spiller på 30 år. Han kan både bruges på den offensive midtbane og i angrebet. I England sammenlignes hans egenskaber med Philippe Coutinhos.

 

.:FORSIDE:.