fbpx

Avis: Barca og Chelsea i dialog om Coutinho-skifte

FCBARCELONA.DK - 21.04.20

© Getty Images
// Philippe Coutinho

Meget tyder efterhånden på, at de vedholdende rygter om Coutinhos skifte til Chelsea kan blive til virkelighed. Nu er der forlydender om, at de to klubber er i tæt kontakt om en reel handel til sommer.

For to uger siden kunne vi her på fcbarcelona.dk citerer flere medier for, at Barca og Chelsea forhandede om en lejeaftale med Philippe Coutinho. I dag fortæller avisen Sport så, at drøftelserne har ændret sig til en snak om en egentlig handel.

Baggrunden skulle være, at Coutinho har udset sig Chelsea som sin næste klub. Han ønsker at vende tilbage til Premier League, efter at Bayern München angiveligt har besluttet, at de ikke udnytter sin forkøbsret på 120 mio. euro.

Heller ikke en udtalelse forleden fra Barcas træner Quique Setién om, at Coutinho måske kunne vende tilbage til Barca, har fået brasilianeren til at fjerne fokus fra Chelsea.

Derfor taler de to klubber nu om vilkårene for et skifte til sommer, når sæsonen engang er færdigspillet. Her skulle Barca have sat en minimumspris på 90 mio. euro, en pris som London-klubben helt sikkert vil have forhandlet ned.

Chelsea står med de bedste kort på hånden, for når alle ved at Barca vil af med Coutinho, kan det ikke undgå at presse prisen. Samtidig forventes det også at Coutinho vil lægge pres på Barca, ved at afvise interesse fra andre klubber. Dertil kommer, at corona-krisen vil presse spillermarkedet.

For Barca handler det om at få så meget som muligt tilbage af de 145 mio. euro de betalte Liverpool i januar 2018, ligesom de ønsker at spare brasilianerens tårnhøje løn.

.:FORSIDE:.