fbpx
Annonce

Avis: Barca og Balde enige om forlængelse til 2027

Peter Vyff - 22.03.23

// Alejandro Balde

Alejandro Balde har vist sig at være den helt store åbenbaring i denne sæson, hvor han har fået sit helt store gennembrud. Ledelsen har derfor arbejdet hårdt på at forlænge hans kontrakt, og parterne skulle nu være blevet enige.

De færreste havde regnet med, at Alejandro Balde ville spille en betydelig rolle på førsteholdet i denne sæson, og slet ikke efter ankomsten af Marcos Alonso fra Chelsea. Stortalentet har dog været i forrygende form, og henviste allerede tidligt i efteråret den tidligere Chelsea-spiller og Jordi Alba til bænken.

Den 19-årige Balde har derfor allerede spillet 33 kampe i sæsonen hidtil, og det er blevet til hele seks assists, hvoraf den sidste kom i søndagens sejr over Real Madrid. Catalaneren har derfor tiltrukket sig en del interesse, især fra Premier League, og det har nu fået ledelsen til at koncentere sig om at få forlænget landsholdsbackens kontrakt.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Sport skulle det nu være lykkedes for ledelsen at blive enige med Baldes repræsentanter om en forlængelse, der efter alt at dømme bliver med udløb i 2027. Stortalentet får også en betydelig lønstigning, samt en frikøbsklausul på hele 1 mia. euro, ligesom Ronald Araújo, Pedri og Gavi.

Det eneste problem er dog selve registreringen af kontrakten, som kan vise sig at blive særdeles besværligt. Ledelsen skal i forvejen finde plads til Araújo og Gavis kontraktforlængelser, hvilket eftersigende betyder, at der skal spares hele 200 mio. euro på lønbudgettet til næste sæson.

Baldes forlængelse betyder dog sandsynligvis, at Alba snart er fortid på Camp Nou, da hans løn ikke længere stemmer overens med hans betydning på banen. Ledelsen går derfor en hård tid i møde, hvor der skal foretages flere hårde beslutninger, men som i sidste ende er strengt nødvendige, hvis førsteholdstruppen skal være konkurrencedygtig til næste sæson.

.:FORSIDE:.