fbpx

Avis: Barca møder Iniesta og Vissel Kobe den 6. juni

FCBARCELONA.DK - 06.05.23

// Andrés Iniesta // Vissel Kobe

Meget tyder på, at Barca slutter sæsonen af med en træningskamp så langt væk som i Japan, hvor det bliver klublegenden Andrés Iniestas Vissel Kobe som man møder. Formålet med kampen er at skabe indtægter.

Barca spiller sin sidste kamp i ligaen den 3. eller 4. juni, hvor de møder Celta Vigo. Nu fortæller avisen Mundo Deportivo, at holdet umiddelbart efter rejser til Japan, for at møde Vissel Kobe i en træningskamp, sandsynligvis den 6. juni. Dette er ikke blevet officielt bekræftet af Barca.

Artiklen fortsætter under annoncen
article stol


Klublegenden Andrés Iniesta skiftede til netop Vissel Kobe, da han i 2018 trappede karrieren ned og forlod Barca efter en fantastisk tid. Iniesta er en af de mest respekterede spillere i klubbens historie og han er nu i gang med sin sjette sæson i den japanske klub.

Kampen forventes spillet på det japanske nationalstadion i Tokyo, hvor der er plads til 80.000 tilskuere og alle pladser forventes solgt.

Kampen i Japan, og ikke mindst den lange rejse, vil næppe skabe den store glæde hos spillerne efter en lang sæson, men klubben har brug for indtægter og det er udelukkende derfor, at Barca slutter sæsonen af på denne måde..:FORSIDE:.