fbpx
Annonce

Avis: Barca med i kampen om PSV's Cody Gakpo

Anders Lang Jensen - 23.03.22

// Cody Gakpo

I det hollandske har 22-årige Cody Gakpo gang i en forrygende sæson for storklubben PSV Eindhoven. En række europæiske topklubber følger offensivprofilen heriblandt Arsenal, Liverpool, Bayern München og angiveligt også Barca.

8 mål og imponerende 13 assists er facit efter de første 20 runder af den hollandske Æresdivision, mens det også er blevet til 7 scoringer på tværs af PSV’s europæiske kampe i sæsonen. De bedrifter trækker overskrifter, og Barca er angiveligt inde i billedet omkring det hollandske stortalent.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ifølge den troværdige engelske avis The Athletic er flere storklubber med i jagten på Cody Gakpo – mest fremtrædende Arsenal, Liverpool, Barcelona og Bayern München. Tidligere på året forlængede Gakpo kontrakten med PSV frem til 2026, så en transfer vil ikke være billig.

Ifølge The Athletic meldes der om en pris på omkring 40 millioner euro, før den hollandske topklub vil sælge deres offensivprofil. Her bliver det så spørgsmålet, om Barca ønsker at træde ind i en potentiel heftig budkrig med pengestærke klubber Arsenal, Liverpool og Bayern München.

.:FORSIDE:.