fbpx
Annonce

Avis: Barca lader Arturo Vidal forlade klubben gratis

FCBARCELONA.DK - 03.09.20

// Vidal


Alt tyder på at Arturo Vidal forlader Barca denne sommer og klubben er angiveligt klar til at lade ham rejse gratis, for at spare udgiften til hans løn. Det forventes at et skifte til enten Inter eller Juventus snart bliver meldt ud.

Med blot et år tilbage af Vidals kontrakt og med hans 33 år er det oplagt, at Barca ikke kan forvente at få den store transfersum for Arturo Vidal, til trods for en ellers udmærket indsats den forgangne sæson.

Derfor skulle klubben nu være klar til at slippe midtbanespilleren ganske gratis, for at spare udgiften til hans løn en sæson mere. Vidals løn ligger i den høje ende af skalaen og Barca er nødsaget til at tilpasse sine udgifter på grund af konsekvenserne af coronakrisen.

I bedste fald kan klubben håbe på en symbolsk transfersum, som man så det i forgårs med Ivan Rakitic, hvor Sevilla betaler 1,5 mio. euro plus 9 mio. euro mere i diverse variabler.

Barca går sandsynligvis primært efter variabler i en aftale med Vidals kommende klub, hvor der betales efter antal spillede kampe og vundne titler. Her må det kunne forventes, at Vidal af den vej kan indbringe lidt penge til klubkassen.

Som det ser ud nu skifter til Vidal til den italienske Serie A, hvor Inter ligner det bedste bud på en ny klub for ham, men hvor også Juventus er en mulighed. Et skifte forventes at blive en kendsgerning indenfor få dage.

.:FORSIDE:.