fbpx
Annonce

Alemany: 'Vi har andre alternativer til højrebacken'

Anders Lang Jensen - 07.08.22

// Mateu Alemany

Til manges store overraskelse forlængede spanske César Azpilicueta torsdag sin kontrakt med Chelsea trods massive rygter om et skifte til Barca. Klubben arbejder dog med andre alternativer, forklarer fodbolddirektør Mateu Alemany.

Spekulationerne omkring højreback-positionen er mange lige nu omkring Barca efter nyheden om César Azpilicueta. Xavi råder over Sergi Roberto og Sergiño Dest til positionen, men klubben kan meget vel undersøge markedet denne sommer.

’Vi var enige med Azpilicueta om de personlige vilkår, men Chelsea ønskede ikke at sælge ham. Vi har andre alternativer, men jeg kan ikke nævne nogle navne’, sagde Barcas fodbolddirektør Mateu Alemany ved fredagens præsentation af Robert Lewandowski.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


’Vi er altid på markedet, og det er åbenlyst, at vi var interesserede i Azpilicueta, men han havde nogle aftaler med sin klub, som ikke blev imødekommet. Han har besluttet at forlænge, og vi ønsker ham alt det bedste’.

’Vi får at se, hvad der sker for vores vedkommende på markedet og vores strategi. Vi fokuserer på registrering af vores spillere, og lige nu forholder vi os roligt’, slutter Alemany.

Barca ventes indenfor ganske kort tid at lukke aftalen om købet af César Azpilicuetas holdkammerat, Marcos Alonso. Den spanske venstreback kommer angiveligt til Barca på en to-årig kontrakt.
 

alemany2

.:FORSIDE:.