fbpx

Avis: Barca kan ikke finde køber til Ferran Torres

Peter Vyff - 17.06.23

// Ferran Torres

Barca har angiveligt besluttet sig for at sælge Ferran Torres, der har haft det svært i den forgangne sæson. Catalanerne har dog svært ved at finde en køber til angriberen, som de eftersigende forlanger mindst 35 mio. euro for.

Barca har store forhåbninger om at forstærke holdet i sommerpausen, hvor der satses på at hente mindst tre kvalitetsspillere til Camp Nou. Det kræver dog at ledelsen lykkes med at få skabt plads i transferbudgettet, hvilket skal komme fra flere spillersalg.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ledelsen skulle derfor have valgt at sætte Ansu Fati, Franck Kessié og Ferran Torres på transferlisten, samt den udlejede trio bestående af Samuel Umtiti, Clément Lenglet og Sergiño Dest. Barca har dog endnu ikke har held med nogle af deres salg, selvom forventningen fortsat er at få solgt mindst to spillere inden udgangen af måneden.

Og ifølge avisen Mundo Deportivo står det særligt skidt til med Torres, da ledelsen har ekstremt svært ved at finde en køber, der ønsker at betale 35 mio. euro for landsholdsspilleren. Catalanerne må i forvejen tage til takke med et større tab på spanieren, der blev hentet til Camp Nou fra Manchester City for 55 mio. euro.

Barca håber derfor snart at interessen for Torres blomstrer, og hvis ikke, spekuleres der i at sænke prisen på ham. Den tidligere Valencia-spiller har nemlig tidligere tiltrukket sig interesse fra Serie A og Premier League, og håbet er i sidste ende at en prisjustering kan munde ud i et sommerskifte..:FORSIDE:.