fbpx

Avis: Barca kan fortsat tjene penge på Coutinho

Peter Vyff - 10.08.23

// Philippe Coutinho

Selvom Philippe Coutinho nu er at finde hos Aston Villa, så kan han stadig vise sig værdifuld for Barca. Brasilianeren sættes i forbindelse med et skifte til Saudi-Arabien, hvilket kan sende et større millionbeløb til Camp Nou.

Barca betalte næsten 160 mio. euro for Philippe Coutinho, der ankom fra Liverpool i 2018, hvor han havde udviklet sig til én af de bedste spillere i Premier League. Midtbanespilleren nåede dog aldrig samme højder på Camp Nou, hvilket betød at han efter kun 100 kampe, blev solgt videre til Aston Villa for 20 mio. euro.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Brasilianeren betragtes derfor som ét af Barcas dårligste indkøb nogensinde, men ifølge avisen Mundo Deportivo, kan ledelsen nu se frem til at få lidt ekstra valuta for den tidligere landsholdsspiller. Den 31-årige Coutinho er nemlig blevet meldt på vej til Saudi-Arabien, hvor et unavngivet hold står klar til at hente ham.

Og hvis rygtet holder stik, og Coutinho købes for mere end 20 mio. euro, så kan Barca eftersigende se frem til at modtage halvdelen af transfersummen. Aston Villa er angiveligt åbne overfor at tage afsked med brasilianeren, som heller ikke har formået at genfinde sit gamle niveau, efter returen til Premier League.

Det er dog tvivlsomt om det saudiarabiske hold er klar til at betale 20 mio. euro for Coutinho, men ifølge Mundo Deportivo er det ikke utænkeligt at handlen ender på netop dette beløb. Barca kan derfor krydse deres fingre, og håbe på en noget uventet kapitalindsprøjtning, der med sikkerhed vil skabe glæde på Camp Nou..:FORSIDE:.