fbpx
Annonce

Avis: Barca kæmper fortsat for Karim Adeyemi

Anders Lang Jensen - 30.12.21

// Karim Adeyemi

Det unge tyske stjerneskud Karim Adeyemi er en stor stjerne i offensiven hos østrigske FC Red Bull Salzburg. Angriberen er et topemne i det catalanske, trods meldinger har lydt på, at tyske Dortmund ville løbe med ham.

Den nuværende superstjerne i netop Dortmund norske Erling Håland bliver konstant nævnt i og omkring Barca. Angriberen er det store emne på transfermarkedet for Barca til sommer, men navnet Karim Adeyemi er fortsat meget varmt på Camp Nou.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er en absolut topprioritet i Barca at forstærke angrebspositionen til sommer med en ung topspiller til Xavis mandskab. Økonomisk bliver det en stor udfordring at bringe Erling Håland til det catalanske, og det gør fortsat Adeyemi aktuel.

Ifølge avisen Sport fører tyske Dortmund stadig kampen om Karim Adeyemi og ligner det bedste bud på en ny klub efter sæsonen. Barca arbejder dog stadig hårdt i kulissen på at bringe sig frem i jagten på den blot 19-årige profil.

Ifølge Sport ser den sportslige ledelse Adeyemi som et økonomisk stærkt valg til angrebspositionen, mens hans unge alder giver mulighed for at forme angriberen efter Xavis og Barcas fælles fodboldfilosofi de næste mange år.

.:FORSIDE:.