fbpx

Avis: Barca holder øje med Antwerp-talent i aften

Peter Vyff - 19.09.23

// Champions League // Royal Antwerp

Barca tager i aften imod Royal Antwerp, når dette års Champions League sparkes i gang. Catalanerne er storfavoritter over de belgiske mestre, der dog har en spiller, som ledelsen angiveligt holder specielt øje med.

Det er med store forventninger, at Barca i aften tager hul på Champions League, hvor Xavi og resten af holdet har et stort ønske om at revanchere de sidste par års dårlige resultater i europæisk sammenhæng. Catalanerne forventes da også at få en god start imod Royal Antwerp, der har fået en middelmådig start på sæsonen.

Belgierne har dog noget af et talent rendende rundt, som Xavi angiveligt skulle have et godt øje til. Det drejer sig om den 18-årige Arthur Vermeeren, der på sin plads på den centrale midtbane har gjort flot opmærksom på sig selv med hans taktiske og tekniske skarpsindighed der gør, at han betragtes som en enestående boldfordeler og et stort omdrejningspunkt for Royal Antwerp.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca har ifølge avisen Sport fuldt Vermeeren i et stykke tid, og selvom rapporterne om ham har været gode, er ledelsen spændte på at se, hvordan belgieren agerer i topkamp som i aften. Stortalentet selv er angiveligt også bekendt med interessen, og han ønsker eftersigende at vise Xavi, at han har kvaliteten til at begå sig på et højere niveau.

Antwerp-træneren og den tidligere Barca-spiller, Mark van Bommel, blev også bedt om at forholde sig til interessen fra Xavi, da han deltog i pressemødet i går: 'Om Xavi har bedt om informationer på Vermeeren? Jeg kommer ikke til at give ham nogle, fordi så køber han ham med det samme' jokede hollænderen.

Alt tyder derfor på, at der er en smule sandhed i interessen fra Barca, og det bliver derfor spændende at se, hvordan Vermeeren tager kampen til sig i aften. Forhåbentlig får han dog ikke den store indflydelse på kampens udfald, der gerne skulle ende med tre point til hjemmeholdet, og en god start på dette års Champions League.

.:FORSIDE:.