fbpx
Annonce

Avis: Barca henter Raphinha selv hvis Dembélé bliver

Peter Vyff - 07.04.22

// Raphinha

Brasilianske Raphinha har længe været meldt på vej til Camp Nou, som afløser for Ousmane Dembélé, hvis kontrakt udløber til sommer. Det forlyder nu, at Barca vil hente Leeds-spilleren uanset om franskmanden forlænger sin kontrakt eller ej.

Avisen AS bragte forleden en status på Barcas jagt efter Raphinha. Leeds-spilleren har vist sig at være et af ledelsens topmål, hvor man betragter fløjspilleren som den ideelle erstatning for Ousmane Dembélé, som måske forlader Camp Nou til sommer.

Franskmandens kontrakt udløber som bekendt efter denne sæson, og selvom han har vist storform under Xavis ledelse, og deres indbyrdes forhold er strålende, så er man på Camp Nou ikke sikre på, at han underskriver en kontraktforlængelse.

Derfor er ledelsen opsatte på at hente Raphina, og ifølge AS, så er Barca villige til at ofre tre spillere som led i transferoperationen. Ledelsen vil eftersigende forsøge at indlemme enten Sergiño Dest, Clement Lenglet eller Óscar Mingueza i handlen, da man ikke er villige til at betale brasilianerens pris på 50 millioner euro.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Catalanerne har siden årsskiftet forsøgt at finde en klub til Clement Lenglet, som ikke længere er en del af startopstillingen. Newcastle har vist deres interesse, men intet er sikkert endnu. Óscar Mingueza menes at være en transfermål for netop Leeds, og Barca håber på at en lejeaftale kan sættes i stand som led i en potentiel handel. Sergiño Dest har en højere status på holdet end de to holdkammerater, men backens afgang kan give mening, da Noussair Mazraoui angiveligt er på vej til Camp Nou.

Ifølge AS, så ønsker Barca at hente Raphinha til Catalonien uanset hvad der sker med Dembélé. Skulle franskmanden vælge at blive, så regner ledelsen med, at de må konkurrere med hinanden næste sæson.

I stedet kan Leeds-spillerens ankomst betyde, at Adama Traoré må se sit ophold i barndomsklubben ende. Han fik ellers en forrygende start efter ankomsten i vinter, men han har ikke kontinuerligt fundet vejen til startopstillingen. Derfor er ledelsen også henholdende i forhold til at indfri købsoptionen på 24 millioner euro. Man vil i stedet forsøge at bruge Trincao i en byttehandel, men lykkes det ikke, så vil det med sikkerhed betyde enden for Adamas tid i Barca.

.:FORSIDE:.