fbpx
Annonce

Avis: Barca henter højreback hos Athletic Club

Peter Vyff - 12.06.22

// Alvaro Nuñez

Barca forbereder sig på et hektisk transfervindue, hvor ledelsen også har fokus på at hente unge talenter til fremtiden. Derfor har man nu eftersigende hentet en højreback hos Athletic Club Bilbao.

Det har været en hård og lang sæson på Camp Nou, hvor forventningerne langt fra er blevet indfriet. Det lykkedes dog at erobre andenpladsen i La Liga, og undervejs i sæsonen har der været flere lyspunkter, især den høje kvalitet af holdets egne talenter.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den økonomiske situation på Camp Nou er kendt af alle, og det betød at Ronald Araújo, Nico González, Pedri og Gavi fik langt mere spilletid i sæsonen end først antaget. På trods af deres begrænsede erfaring, så har de haft en enorm indflydelse på førsteholdet, og det har fået ledelsen til at øge deres fokus på at finde det næste store talent.

Senest har man hentet Emre Demir og Pablo Torre fra henholdsvis Kayserispor og Racing Santander, hvoraf Xavi har store forventninger til sidstnævnte. Nu skulle ledelsen ifølge Sport have afsluttet handlen med det næste store talent, som kommer fra Athletic Club Bilbao.

Den 21-årige Alvaro Nuñez har endnu ikke fået sin førsteholdsdebut, og han har hovedsageligt været tilknyttet Athletics andethold, hvor han optræder som højreback. Ifølge Sport ankommer baskeren transferfrit til Camp Nou, da han ikke har fået sin kontrakt forlænget med baskerne.

Alvaro Nuñez bliver tilknyttet Barca Atlétic, hvor han forhåbentligt kan få sit gennembrud på reserveholdet under Sergi Barjuán. Det er endnu ikke lykkedes for Barca at finde en fast højreback på førsteholdet, hvor hverken Sergiño Dest eller Dani Alves anses som langtidsholdbare løsninger.

Senest har ledelsen forsøgt at hente César Azpilicueta hos Chelsea, dog uden at der er sket de store fremskridt i handlen. Situationen kan bane vejen for Alvaro Nuñez, der kan være det næste store talent, som får sit gennembrud på Camp Nou.

.:FORSIDE:.