fbpx

Avis: Barca henter Yannick Carrasco til sommer

Peter Vyff - 25.01.23

// Yannick Carrasco

Barca forsøgte angiveligt at få indlemmet Yannick Carrasco i transferen, hvor Memphis Depay skiftede til Atlético Madrid. Det lykkedes som bekendt ikke, og landsholdsfløjen meldes istedet på vej til Camp Nou efter denne sæson.

Ledelsen sendte i sidste uge Memphis Depay til Atlético Madrid for et beløb tæt på 4 mio. euro. Catalanerne foretrak ellers at bytte hollænderen lige over med Yannick Carrasco, hvilket dog i sidste ende ikke kunne lade sig gøre.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca sikrede sig istedet en købsoption på belgieren til sommer, hvor han angiveligt kan hentes for en pris i omegnen af 15-20 mio. euro. Og hvis man skal tro avisen Sport, så har ledelsen allerede besluttet sig for at forstærke holdet med Carrasco til næste sæson.

Catalanerne betragter eftersigende belgieren som en gennembrudsstærk spiller, der besidder en stor taktisk forståelse, hvilket er noget Xavi værdsætter højt. Den 29-årige Carrasco forventes derudover også at være villig til at acceptere en lavere løn for at skifte til Camp Nou, hvilket ifølge Sport er noget som Barca-ledelsen sætter stor pris på.

Kantspilleren skulle angiveligt også have presset på for at få skiftet gennemført i dette transfervindue, hvilket Atlético Madrid dog i sidste ende fik sat en stopper for. Carrasco blive derfor nødt til at vente til efter sæsonen, og hvis skiftet skulle blive en realitet, så indikere det klart at Xavi føler sig tvunget til at foretage ændringer i offensiven, hvor kun Robert Lewandowski, og til dels Ousmane Dembélé, har været konsekvente nok..:FORSIDE:.