fbpx
Annonce

Avis: 'Barca har Leicesters Soyuncu i kikkerten'

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 10.08.20

© Getty Images
// Soyuncu

En af Barcas hovedprioriteter i forbindelse med sommerens transfervindue er at få styrket forsvaret. Her skulle catalanerne angiveligt have set sig lune på Leicesters tyrkiske midterforsvarer, Caglar Soyuncu.

Meget peger i retning af, at der kommer til at ske fornyelse i Barca-forsvaret henover sommeren. Planen er angiveligt at skille sig af med Samuel Umtiti og Jean-Clair Todibo, hvilket vil efterlade truppen med bare tre midterforsvarere: Gerard Piqué, Clément Lenglet og Ronald Araújo. Barca vil derfor være nødsaget til at handle ind på denne position.

Ønskescenariet er at få fingrene i Manchester Citys 19-årige forsvarskomet, Eric García, der med sin erfaring fra La Masia samt en mere end godkendt Premier Leauge-sæson ligner den oplagte kandidat. Ifølge engelske The Sun skulle Barca dog ligeledes have 24-årige Caglar Soyuncu højt på ønskelisten.

Den 24-årige tyrker har vist lovende takter for Leicester i denne sæson, og meldingerne går nu på, at Barcelona er villige til at betale i omegnen af 40 mio. euro for ham. Tidligere på sæsonen kunne spillerens agent da også berette om, at catalanerne havde fulgt forsvarsspilleren tæt over en længere periode.

'Det ligger som en mulighed, at han (Soyuncu, red.) tager til Barcelona for at spille denne sommer. Barca ønskede at signe ham, da han spillede for Altinordu. Vi var i dialog med dem, og de kom endda med et konkret tilbud' lød det dengang fra Soyuncus agent. Det virker derfor slet ikke utænkeligt, at tyrkeren tilslutter sig Barca-truppen henover sommeren.

.:FORSIDE:.