fbpx
Annonce

Avis: Barca fortsat interesseret i José Gayá

Peter Vyff - 21.09.22

// José Gayá

På trods af Alex Baldés gennembrud i denne sæson, og indkøbet af Marcos Alonso, så ønsker ledelsen fortsat at forstærke sig på backpladserne. Der arbejdes derfor angiveligt på at hente José Gayá hos Valencia til næste år.

Barca har fået en fremragende start på sæsonen, og det skyldes især holdets nyindkøb, som allerede har fundet sig til rette på Camp Nou. Den formstærke Robert Lewandowski har fundet netmaskerne regelmæssigt, samt har Jules Koundé, Raphinha og Andreas Christensen budt ind med flere stærke præstationer.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Den fornemme start skyldes dog også La Masia-talenterne Ronald Araújo, Pedri, Gavi og Alex Baldé, som fast har været at finde i startopstilingen på Camp Nou. Cheftræneren Xavi har helt åbenlyst stort tiltro til deres spillemæssige kompetencer, og især sidstnævnte Baldé har overrasket og imponeret hele fodboldverdenen.

Det 18-årige stortalent har fået fem kampe på førsteholdet i denne sæson, hvor det indtil videre er blevet til tre assists i La Liga. Catalanerens fine form har betydet at det tidligere førstevalg, Jordi Alba nu sidder på bænken, ligesom nyindkøbet Marcos Alonso.

Spanieren var ellers udset til at være backup for Alba, da ledelsen og trænerstaben ikke havde den store tillid til Baldé, selvom han havde spillet flot i holdets opstartskampe før sæsonen. Cheftræneren Xavi står derfor nu med hele tre stærke alternativer til venstreback, der ellers i flere år har været holdets store akilleshæl.

Barca ønsker dog at forstærke sig yderligere til næste sæson, hvor den 33-årige Alba efter alt at dømme er færdig på Camp Nou. Marcos Alonso nærmer sig også karrierens efterår, og ledelsen forsøger derfor at tænke langsigtet, og allerede nu finde en kandidat til backpladsen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Sportsdirektøren Mateu Alemany har i flere år beundret José Gayá, der til dagligt optræder for Valencia. Ledelsen forsøger derfor ifølge avisen ARA at hente landsholdsbacken, som transferfrit kan skifte efter denne sæson, da han ikke har ønsket at forlænge kontrakten med Los Che.

Barca har i flere år været sat i forbindelse med den 27-årige Gayá, og ledelsen forsøgte eftersigende også på at hente ham i sidste transfervindue. Valencia krævede dog et for højt beløb for landsholdsbacken, der ifølge Transfermarkt vurderes til at have en markedsværdi på 40 mio. euro.

Så hvis det kan lykkes for ledelsen at hente den 27-årige Gayá transferfrit til Camp Nou, så kan det vise sig at være en særdeles flot forretning, hvor det både hænger sammen økonomisk og spillemæssigt.

 

.:FORSIDE:.