fbpx
Annonce

Avis: Barca forlanger 100 mio. euro for Raphinha

Peter Vyff - 18.01.23

// Raphinha

Arsenal skulle eftersigende have spurgt til Raphinha, som endnu ikke har formået at slå igennem på Camp Nou. Catalanerne har dog ingen intentioner om at påbegynde forhandlinger, medmindre der tilbydes 100 mio. euro.

Chelsea annoncerede forleden købet Mykhaylo Mudryk, som blev hentet lige foran snuden på Arsenal, der ellers i lang tid så ud til at løbe af med den tidligere Shakhtar Donetsk-spiller. The Gunners er derfor stadig på udkig efter en forstærkning til kanten, og englænderne skulle nu angiveligt have kastet deres blik på Raphinha.

Artiklen fortsætter under annoncen


Brasilianeren har stadig et stort navn i Premier League, hvor han i flere år storspillede for Leeds United, inden han skiftede til Camp Nou før denne sæson. Arsenal ønsker nu eftersigende at hente Raphinha tilbage til England, hvilket især skyldes sportsdirektøren Edu, som skulle være en stor beundrer af landsholdsfløjen.

Det kan dog blive en særdeles dyr handel for Arsenal, hvis det skal lykkes dem at hente Raphinha, som Joan Laporta ifølge avisen Sport har prissat til 100 mio. euro. Den høje pris skyldes at ledelsen endnu ikke ønsker at slippe brasilianeren, medmindre der kommer et lukrativt tilbud.

Catalanerne betalte tæt på 60 mio. euro for Raphinha før sæsonen, og hvis Arsenal skulle ende med at betale 100 mio. euro, så må det siges at være en ganske fin forretning for Barca. Det er dog endnu uvist, hvorvidt englænderne ønsker at smide den form for penge, dog er det kendt at prisen er næsten den samme som for den nyslåede Chelsea-spiller Mudryk.

Det er efterhånden også en velkendt hemmelighed, at Barca har brug for indtægter, hvilket betyder at ledelsen sandsynligvis bliver nødt til at lytte til alle tilbud, som der måtte komme.

Catalanerne tror dog ifølge Sport stadig på Raphinha, som får det næste halve år til at bevise sit værd på Camp Nou. Og hvis det ikke skulle lykkes, så lader det til at Barca ikke får problemer med at få deres investering hjem igen, hvis det skulle blive til et senere salg af landsholdsspilleren.



.:FORSIDE:.