fbpx
Annonce

Avis: Barca forhandler med mulige hovedsponsorer

FCBARCELONA.DK - 18.07.21

// Rakuten


Barcas aftale med Rakuten udløber om et år og det er ikke sikkert, at den japanske virksomhed fortsætter som hovedsponsor. Barca har angiveligt gang i forhandlinger med andre, der kan øge indtægterne betragteligt.

Der har stået Rakuten på brystet af spillerne siden sæsonen 2017/18, men det slutter måske efter den sæson der lige er skudt i gang. Aftalen med japanerne udløber den 30. juni 2022.

Egentlig udløb aftalen den 30. juni i år, men Rakuten viste storsind og forlængede med et år midt under coronapandemien, for ikke at sætte Barca i en endnu sværere situation, end de i forvejen oplevede. Det blev dog samtidig til en markant lavere pris end den gamle aftale.

Ifølge avisen El Mundo Deportivo er Barca nu i gang med forhandlinger med andre mulige hovedsponsorer. Her skulle der være tale om en klart mere indbringende aftale, end den man har med Rakuten.

Rakuten er dog stadig en seriøs kandidat til at fortsætte på Barca-trøjen, men de får altså konkurrence fra andre mulige sponsorer. Det er indlysende til Barcas fordel, at der er så stor interesse for trøjen.

Nike har brug for kende navnet på trøjesponsoren for sæsonen 2022/23 så hurtigt som muligt, så de kan gøre produktionen af sæsonens trøjer klar. Derfor varer det næppe længe før en aftale falder på plads.

Det bliver dog med garanti ikke før der kommer en afklaring omkring Messi, for med en forlængelse af hans kontrakt, vil være værdien af sponsoratet stige og dermed også prisen.

.:FORSIDE:.