fbpx
Annonce

Avis: Barca er tæt på at hente Alexis Sánchez tilbage

Anders Lang Jensen - 15.12.21

© Getty Images
// Luuk de Jong // Alexis Sánchez

ps5 art


Den catalanske avis Sport meddeler onsdag aften, at Barca skulle været nået til enighed om de grundlæggende detaljer i en byttehandel med Inter, som sender Luuk de Jong til Italien og Alexis Sánchez tilbage til Camp Nou.

Barca arbejder ifølge avisen i disse dage intenst sammen med Sevilla og Inter Milan på en aftale, der vil berøre alle klubber. Italienerne er interesserede i hollandske Luuk de Jong, og Barca vil gerne sende angriberen videre. Den anden vej arbejdes der på, at chilenske Alexis Sánchez skal den anden vej og tilbage til Barca, som han forlod i 2014.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Sport er parterne langt i forhandlingerne om sådan en løsning. Her vil Barca formelt set sende Luuk de Jong retur til Sevilla, der så med det samme sender hollænderen til Inter på en lejeaftale. Samtidig vil Barca hente 32-årige Alexis Sánchez ind ligeledes på en lejeaftale for resten af sæsonen.

Barcas fodbolddirektør Mateu Alemany styrer forhandlingerne, der efterhånden er særdeles fremskedne. Det sidste, der angiveligt nu mangler, er cheftræner Xavis accept af aftalen. Den del forventes ikke at volde problemer.

Alexis Sánchez var i Barca fra 2011 til 2014, hvor han blev solgt til engelske Arsenal.

.:FORSIDE:.