fbpx
Annonce

Avis: Barca er lune på stortalentet Vitor Roque

Peter Vyff - 27.01.23

// Vitor Roque



Sportsdirektør Mateu Alemany mødtes tidligere på ugen med Deco, der fungerer som talentspejder for Barca. Der blev talt om transferstrategien i Sydamerika, samt det mulige indkøb af det brasilianske stortalent Vitor Roque.

Barca har haft det svært i Sydamerika de sidste par på, hvor klubben har tabt kampen om flere stortalenter, såsom Julián Alvárez og Endrick. Det skal Deco nu forsøge at ændre på, hvor han i sit virke som talentspejder har fået til opgave, at finde flere sydamerikanske talenter, og sikre at de skifter til Camp Nou.

Artiklen fortsætter under annoncen


Catalanerne har angiveligt også allerede det næste stortalent i kikkerten, som ifølge avisen Sport skulle være Vitor Roque fra Athletico Paranaense. Brasilianeren har, trods hans alder på blot 17 år, allerede tiltrukket sig en del interesse udefra, især efter sidste års præstation, hvor han hjalp holdet til nå finalen i Copa Libertadores.

Roque, der også er kendt som "Tigrinho", deltager på nuværende tidspunkt i det sydamerikanske U-20 mesterskab i Columbia, hvor han allerede har vist sig flot frem. Brasilianeren betegnes som en frontangriber, der også kan spille på fløjene, og især udmærker sig med sit link-up spil, og hans store taktiske forståelse.

Barca skulle derfor ifølge Sport allerede være overbevist om Roques kvaliteter, hvilket angiveligt også var medvirkende til årsagen til, at man trak sig i kampen om Endrick, der endte med at skifte til Real Madrid. Catalanerne skulle nemlig have den overbevisning at "Tigrinho" besidder et endnu større potentiale end den kommende Madrid-spiller.

Roque skulle angiveligt også have et stort ønske om at tilslutte sig Camp Nou, hvilket betyder at Barca ikke forventer den store konkurrence fra andre klubber. Athletico Paranaense forventes at kræve tæt på 30 mio. euro for stortalentet, som dog eftersigende kan betales af tre rater i løbet af tre sæsoner.

Brasilianeren fylder 18 år næste måned, og han kan derfor flytte til Europa til næste sommer, hvor han kan tilslutte sig træningen i den catalanske klub. Barca skulle ifølge Sport være ivrige efter at hente Roque, som dermed kan se frem til en fremtidig rivalisering med landsmanden Endrick.



.:FORSIDE:.