fbpx
Annonce

Avis: Barca er langt i forhandlingerne om Cavani

FCBARCELONA.DK - 20.12.21

// Cavani

Der tegner sig efterhånden et billede af, at Barca arbejder på at hente Edinson Cavani til Camp Nou i vinterens transfervindue. Nu melder den catalanske avis Sport, at Barca er langt i forhandlinger om signingen af uruguayaneren.

Cavani er blevet sat i forbindelse med et skifte til Barca adskillige gange og denne vinter er rygterne stærkere end nogensinde før. Meldingerne går på, at United-angriberen er den udvalgte til at fortstærke angrebet på den korte bane.

Artiklen fortsætter under billedet
ps5 art


Søndag kunne den catalanske sportsavis Sport så afsløre, at man i Barca er meget langt i forhandlingerne om signingen af Cavani denne vinter. Der skulle allerede være en aftale på plads med uruguayaneren selv, mens man også allerede er langt i forhandlingerne med Manchester United.

Det er Barcas sportsdirektør Mateu Alemany, som står for forhandlingerne med Manchester United. Han forventes at skulle mødes med den engelske klub i løbet af denne uge for at forhandle en aftale på plads. Derudover ønsker catalanerne også at se Cavani an, når han vender tilbage fra den skade, som har holdt ham ude siden den 2. november.

Cavani har kontraktudløb til sommer, hvor Barca vil kunne få ham gratis. Catalanerne ønsker dog at hente angriberen allerede den 1. januar, hvorfor man altså skal nå til enighed med Manchester United om en handel.

.:FORSIDE:.