fbpx

Avis: Barca er klar til at sælge Griezmann!

FCBARCELONA.DK - 22.03.20

// Antoine Griezmann


Alt imens al fodbold ligger stille, er Barca godt i gang med planlægningen af næste sæson. Her skulle det angiveligt være besluttet, at man er klar til at sælge Antoine Griezmann til sommer, hvis man kan få 100 mio. euro for ham.

Griezmann har ikke for alvor overbevist i sin første sæson i Barca og slet ikke når man tænker på, at man måtte betale 120 mio. euro for at købe ham fri af Atlético Madrid. Kun i få tilfælde har franskmanden været kampafgørende, mens der oftest i stedet har været store problemer med at finde ind i det catalanske spil og gøre sig gældende.

Da Griezmann samtidig er blandt de højest lønnede i truppen, har klubbens sportslige ledelse derfor angiveligt besluttet, at angriberen kan sælges til sommer, hvis man får den rigtige pris for ham. Det fortæller avisen Sport i dag. Avisen mener at vide, at prisskiltet lyder på 100 mio. euro.

Et salg af Griezmann vil give gode muligheder for at hente spillere, der forventes at kunne bidrage med mere, som f.eks. Lautaro Martínez og Neymar, der begge er spillere der også vil tynge lønbudgettet.

Det skulle også være drøftet, at Griezmann alternativt kan blive en del af en byttehandel til sommer, for på den måde at spare penge til dyre indkøb. Også her kunne det være i forbindelse med Lautaro Martínez og Neymar fra henholdsvis Inter og PSG.

Sportschef Eric Abidal og den øvrige sportslige ledelse ser det dog som ikke som tvingende nødvendigt at skille sig af med Griezmann. Kommer der ikke det rigtige bud eller muligheden for en attraktiv byttehandel, bliver han i klubben minimum en sæson mere.

.:FORSIDE:.