fbpx
Annonce

Avis: Barca er blevet tilbudt gratis Héctor Bellerín

Anders Lang Jensen - 13.08.22

// Bellerín

Mens alt har handlet om at få de nye spillere klar til sæsonpremieren i La Liga, kører transfervinduet videre for fuld styrke. Tidligere La Masia-spiller Héctor Bellerín er nu angiveligt blevet tilbudt til Barca, og klubben overvejer muligheden.

Barca har arbejdet hårdt på at kunne hente César Azpilicueta til højrebacken denne sommer, men Chelsea-profilen har i stedet forlænget kontrakten med englænderne. Det betyder dog ikke, at Xavis fokus på højreback-positionen er forduftet.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ifølge avisen Mundo Deportivo er Barca nemlig blevet tilbudt at hente Héctor Bellerín på en fri transfer fra engelske Arsenal. Bellerín spillede sidste sæson på leje i Real Betis, men er vendt tilbage til Arsenal denne sommer, hvor backen dog ikke har en fremtid.

Barca har ikke afvist muligheden for at bringe Héctor Bellerín til Camp Nou, men klubben prioriterer lige nu indskrivningen af de nye spillere, samt det kommende køb af Marcos Alonso. Derefter vil man overveje muligheden for 27-årige Bellerín i slutningen af vinduet, meldes det.

Uanset hvad forventes det, at klubben vil se på eventuelle muligheder for at styrke højrebacken inden transfervinduets lukning. Et salg af amerikanske Sergiño Dest er fortsat heller ikke udelukket denne sommer.

bellerin1

.:FORSIDE:.