fbpx

Avis: Barca er åben for at sælge Franck Kessié

Anders Lang Jensen - 02.12.22

© Getty Images
// Franck Kessié

Franck Kessié var blandt de spillere, der kom til klubben i sommerens særdeles aktive transfervindue, men det har været småt med spilletiden i efteråret. Barca er angiveligt åbne for at sælge Kessié allerede til januar.

Han er blandt de spillere, som er blevet brugt mindst af cheftræner Xavi i efterårssæsonen, men meldingerne omkring Franck Kessié selv har hele tiden været, at han er tilfreds, og alt går fremad. Klubben kan dog overveje at sende midtbanespilleren videre allerede i næste måned.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen AS er Barca åben for at sælge Franck Kessié i vinterens transfervindue. Økonomisk vil det være attraktivt at fjerne Kessié lønpakke fra klubbens budgetter. Prisen kan derfor også ligge på kun 10 millioner euro, ifølge avisen, fordi ivorianeren kom til Barca på en fri transfer i sommer.

Spørgsmålet bliver om klubben sammen med Franck Kessié vælger at beholde tålmodigheden indtil slutningen af sæsonen, før man tager en endelig beslutning om at sende ham videre i karrieren – nærmest før tiden i Barca overhovedet var begyndt.

kessie19

.:FORSIDE:.