fbpx

Avis: Barca betaler Xavi 19 mio. kr. for at stoppe

FCBARCELONA.DK - 28.05.24

 


Barca har angiveligt forhandlet en fratrædelse på plads med Xavi og her giver den forhenværende Barca-træner sin klub en hjælpende hånd, ved ikke at kræve hvad han ellers kunne. Det sparer Barca for næsten 100 mio. kr.

Aftalen mellem Xavi og Barca skulle nu være på plads, hvilket burde bane vejen for en snarlig udmelding om afløseren, der med stor sandsynlighed blive den 59-årige Hansi Flick.

Artiklen fortsætter under annoncen


Xavi havde kontrakt en sæson mere og kunne reelt kræve den opfyldt rent økonomisk, hvilket ville indebære en betaling på 15 mio. euro, svarende til 112 mio. kr. Det beløb har Xavi dog valgt at se bort fra.

Det eneste han har krævet er, at Barca betaler ham 2,5 mio. euro, altså cirka 19 mio. kr., hvilket er det beløb han selv måtte betale sin tidligere klub Al-Sadd, for at komme fri af kontrakten med dem for to et halvt år siden. Det krav har Barca fundet rimeligt. Det fortæller avisen Sport.

Det er noget af en gestus fra Xavis side, at han reelt forærer sin klub næsten 100 mio. kr., hvilket vidner om den store kærlighed han nærer til Barca. Klubben har ikke bekræftet aftalen med Xavi og det er heller ikke sikkert det sker, da der er tale om fortrolige kontraktforhandlnger.

xavi85F

// Xavi
.:FORSIDE:.